Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O sucursală a unei bănci din Cluj-Napoca, atacată de un hoț alpinist

0 145

banc post cluj

O spargere demnă de filmele de acțiune s-a petrecut duminică la o sucursală bancară din Cluj-Napoca. Un hoț a escaladat clădirea pentru a pătrunde în interiorul băncii.

Inventivitatea hoților nu are limite când e vorba de a-și atinge scopurile finale. Un bărbat a escaladat ca un adevărat alpinist o clădire cu mai multe etaje din Cluj-Napoca, în care funcționa o bancă.

Potrivit Știridecluj.ro, spargerea a fost constatată ieri seară. Bărbatul s-a cățărat pur și simplu pe clădire, fiind dotat cu echipament specializat de escaladă, și a intrat în interiorul băncii, unde a petrecut mai mult timp.

Imediat ce a fost sesizată spargerea, oamenii legii au pornit în căutarea hoțului. Polițiștii au acționat și cu câini specializați pentru urmărire, însă, conform sursei citate, hoțul nu a fost încă prins.

Inițial s-a vehiculat că spargerea a fost dată la sucursala Banc Post de pe strada Mihai Eminescu din Cluj-Napoca, însă reprezentanții băncii neagă acest aspect. O altă bancă ce are sucursală pe aceeași stradă este ATE Bank. Reprezentanții acesteia nu au dorit să facă declarații pe acest subiect.

ACTUALIZARE IPJ CLUJ

Poliţiştii clujeni efectuează cercetări pentru indentificarea unor persoane care ar fi pătruns prin efracţie în incinta unei unităţi economice, situată în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca.

La data de 3 august a.c., ora 22:30, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că s-ar fi pătruns prin efracţie în incinta unei unităţi economice din zona centrală a municipiului Cluj-Napoca.

În fapt, persoane necunoscute, prin escaladarea imobilului şi spargerea unui geam, au pătruns într-un birou din incinta unităţii economice. Din zona birourilor s-ar fi sustras un laptop, un telefon mobil şi un aparat foto.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru a identifica persoanele implicate, pentru recuperarea prejudicului cauzat şi pentru luarea măsurilor care se impun, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More