Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O treia persoană arestată în cazul omorului de la Aluniș

0 863

O a treia persoană, implicată în crima de la Aluniș, petrecută în luna iulie 2017, a fost arestată pentru omor și profanare de cadavre.

La data de 21 iulie 2017, concubina unui bărbat, de 40 ani, din Alunișul, a sesizat dispariția acestuia, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii l-au dat în urmărire, la nivel național și internațional. La data de 25 august 2017, pe raza localității Alunișul, a fost găsit un craniu, posibil uman.

La data de 18 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului criminalist, l-au identificat pe un bărbat, de 33 ani, din Alunișul, bănuit de comiterea faptei. În urma extinderii cercetărilor, au fost identificate încă două persoane, respectiv un bărbat, de 33 de ani, din Alunișul și o femeie, de 31 de ani, din Runcu Salvei, ambele bănuite de comiterea faptei, dar care erau plecate la muncă în străinătate.

La data de 30 mai a.c., Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a dispus înlocuirea măsurii preventive neprivative de libertate a controlului judiciar, cu măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 ore, faţă de bărbatul, de 33 de ani, din Aluniş, cercetat pentru infracţiunile de omor şi profanare de cadavre şi morminte.

Ulterior, acesta a fost prezentat instanţei, care a dispus arestarea preventivă pe o durată de 30 zile. În prezent, bărbatul se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bistriţa-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More