Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Oameni cu suflet mare. A găsit o geantă cu aproape 8.000 de lei și a predat-o poliției

0 69

Un bărbat din Șomcuta Mare a devenit erou pentru o zi  nu doar pentru polițiștii maramureșeni, ci și pentru un alt bărbat, din Maramureș, care pierduse o geantă cu mulți bani.

Prin intermediul unui comunicat de presă, poliţiştii maramureşeni mulţumesc unui cetăţean din Şomcuta Mare care a dat dovadă de spirit civic şi a ajutat astfel o persoană să-şi recupereze banii pierduţi.

Un bărbat de 37 de ani din Şomcuta Mare a predat polițiștilor o geantă pe care a găsit-o pe raza oraşului. În geantă se aflau 7 721 de lei şi 40 de euro. Polițiștii au identificat păgubitul, un bărbat domiciliat în localitatea Buciumi, și i-au predat acestuia geanta cu banii.

Mesajul IPJ Maramureș

Vă informăm că în cazul în care găsiţi un bun şi nu-l predaţi în termen de 10 zile autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau dacă dispuneţi de acel bun ca de al dumneavoastră puteţi fi cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de „însuşire a bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor” şi riscaţi pedeapsa cu închisoare de la o luna la 3 luni sau cu amendă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More