Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Oameni răniți după vijelie. Încercau să repare stricăciunile

0 159

Trei persoane au ajuns azi la spital după ce au căzut de la înălțime, încercând să repare stricăciunile provocate de furtuna de duminică.

Echipajele de salvare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud au fost solicitate azi să intervină, aproape simultan în jurul orei 15, la trei evenimente în care tot atâtea persoane au căzut de la înălțime și au suferit răni.

Un caz a avut loc în Viile Tecii, unde un bărbat, care încerca să-și repare acoperișul distrus de furtuna de duminică, a căzut de la câțiva metri înălțime și a rămas inconștient pe pământ. Acesta a fost preluat de ambulanță și transportat de urgență la spital.

Tot la spital a ajuns și un bărbat din Șieuț, care a căzut de pe o scară, în timp ce încerca să refacă acoperișul casei sale.

Al treilea caz a avut loc în Rodna, unde o femeie a căzut din pod, în timpul unei operațiuni similare, de reparare a stricăciunilor provocate de vijelie.

Pe această cale ISU Bistrița transmite următorul mesaj: ”Pentru reparații în urma fenomenelor meteo periculoase, apelați la personal specializat sau folosiți echipamente de protecție care să asigure siguranța lucrătorilor la înălţime.”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More