Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Oaspeți internaționali la ceremonia oficială de deschidere a Zilelor Municipiului Gherla – GALERIE FOTO

0 37

oaspeti internationali la gherla

Sala de ședințe a Primăriei Municipiului Gherla a găzduit vineri dimineață ceremoniile dedicate deschiderii oficiale ale Zilelor Municipiului Gherla, care se desfășoară până duminică în orașul de pe malul Someșului.

Primarul Marius Sabo i-a întâmpinat în această dimineață pe oaspeții veniți din orașele europene înfrățite cu Gherla. Printre invitații care au onorat cu prezența manifestările de sărbătoare ale municipiului Gherla s-au aflat primari, viceprimari și consilieri locali din localitățile înfrățite cu Gherla.

La sediul primăriei au fost prezente azi delegații din Franța, Germania, Elveția, Israel și Ungaria, invitații adresând mesaje de felicitări și scurte luări de cuvânt prin care au reliefat importanța relațiilor de prietenie dintre localitățile înfrățite.

După discursurile de la sediul primăriei, delegațiile europene, alături de autoritățile locale, vor participa la deschiderea oficială a Zilelor Municipiului Gherla, care are loc pe scena mare amplasată în incinta stadionului din localitate.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.949562998439801.1073741998.467241263338646&type=3&uploaded=52

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More