Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Obiceiuri şi tradiţii de primăvară, la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Dej FOTO

0 97

Activităţile extracurriculare din săptămâna Şcoala Altfel „SĂ ŞTII MAI MULTE, SĂ FII MAI BUN!”, din 7-11 aprilie, au fost atent pregătite de cadrele didactice de la Şcoala Gimnazială Nr.1 din Dej, coordonate de director – profesor Stela Ochian şi de coordonatorul de proiecte educative – profesor Liliana Bomţidean, astfel încât să vină în intâmpinarea dorinţelor elevilor de a învăţa constructiv prin acţiuni creative şi atractive. 

O activitate mult aşteptată atât de elevi, părinţi cât şi de cadrele didactice a fost festivalul „Obiceiuri şi tradiţii de primăvară”, festival aflat la a IV-a ediţie. Festivalul s-a desfăşurat joi, fiind punctul culminant al activităţilor desfăşurate in săptămâna ,,Şcoala Altfel”.

Festivalul „Obiceiuri şi tradiţii de primăvară” a avut trei activităţi deosebit de atractive: concursul pe pictură pe ouă numit „Fantezie şi Culoare”, unde elevii s-au întrecut în arta decorării şi vopsirii ouălor, concursul costumelor de primăvară şi nu mai puţin importantă a fost activitatea de antreprenoriat „Târgul de primăvară”, unde produsele handmade realizate de elevi au încântat cumpărătorii veniţi la târg în număr mare.

 

Un moment mult aşteptat al zilei de joi l-a constituit vizita delegatiei de francezi din Le Quesnoy, oraş înfrăţit cu municipiul Dej. Musafirii francezi au fost deosebit de încântaţi de primirea făcută de conducerea şcolii, şi de programul la care au participat alături de elevii şi cadrele didactice de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Dej. S-au implicat în toate activităţile desfăşurate în şcoală, de la vopsirea ouălor în atelierul de pictură până la pictarea unuia dintre stâlpii şcolii.

Activitatea a fost un succes şi a reuşit să ofere momente plăcute şi de neuitat atât cadrelor didactice, elevilor şi oaspeţilor francezi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More