Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Obiect luminos neidentificat pe cerul României – VIDEO

0 488

Un obiect încă neidentificat a fost surprins marți dimineață de mai mulți români pe cerul țării noastre. Același obiect pare a fi surprins și într-un oraș din vestul Rusiei, dar și în Grecia.

Obiectul zburător a fost văzut prima dată în Rusia, după care a călătorit pe cer prin Polonia şi Republica Moldova iar, în noaptea de Crăciun, a vizitat și România.

Pozele au curs doldora pe site-urile de socializare. Oamenii au fost surprinşi de lumina albă care pâlpâia pe cer. Arăta ca un triunghi întors, de culoare albă sau ca un inger, spun unii.

Potrivit martorilor, apariția ciudată se apropia de pământ, după care dispărea subit. A fost văzuta în judeţele Timiş, Vrancea, Giurgiu şi Bihor, în jurul orei 05:00 dimineaţa. Unii oameni cred că au de-a face cu un OZN sau cu o apariţie fantomatică.

 

Un bărbat din Lipetsk a încărcat imaginile pe YouTube cu obiectul luminos.

În ambele clipuri, obiectul emana o lumină concentrată, ce ulterior devenea difuză, ceea ce ar putea însemna o dezintegrare în atmosferă.

În legătură cu stația Tiangong-1, aceasta nu a mai fost văzută de China din septembrie 2016, iar experții sunt de părere că obiectul de 8,5 tone se va prăbuși pe Pământ la începutul anului 2018.

Latitudinile prevăzute de specialiști indică Spania, Portugalia, Italia, Bulgaria și Grecia ca fiind țările în care cele mai mari bucăți ale navei vor ateriza, în contextul în care nu vor reuși să se dezintegreze complet în atmosferă. Totuși, data, ora și amprenta geografică a reintrării în atmosferă sunt incerte.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More