Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ochelarii Google Glass interzisi inainte de lansare

0 63

Project-Glass-600x411

Indiferent de gradul de utilitate pe care l-ar avea in viata de zi cu zi, multi dintre noi isi doresc o pereche de ochelari Google Glass.

Fara a ajunge in mainile unui numar semnificativ de persoane, la nivel global, ochelarii inteligenti GoogleGlass deja au stat la baza unor proiecte de lege menite sa le interzica prezenta in diverse contexte. Daca va aflati pe lista scurta a persoanelor care urmeaza sa primeasca un astfel de dispozitiv, un singur lucru trebuie sa-l mai aveti in vedere: unde nu aveti voie sa merge ca utilizatori de Google Glasss si unde s-a declarat ilegala purtarea gadgetului.

Participantii la jocurile de noroc si toate persoanele care petrec timp la parterul Caesar’s Palace din Las Vegas nu au voie sa poarte ochelarii Google. Un bar din Seattle a afisat la intrare un semn cu un scop similar. In West Virginia se lucreaza la un proiect de lege care are mari sanse sa fie adoptat si care prevede ca utilizarea acestor ochelari in timpul condusului sa fie clasificata ca fiind ilegala. Desi la ora actuala ochelarii Google Glass sunt disponibili cu regim special doar locuitorilor Statelor Unite, englezii se pare ca sunt primii care lucreaza la un proiect similar de lege fara a fi vazut in viata lor un posesor de Google Glass. ,,Suntem constienti de lansarea iminenta a Google Glass si suntem in discutii cu Politia pentru a ne asigura ca indivizii nu folosesc tehnologia in timp ce conduc. Este important ca soferii sa-si dedice atentia nestingherita drumului atunci cand sunt in spatele volanului si nu se comporta intr-un mod care le pericliteaza abilitatea de a observa ce se petrece pe drum.”

Pe termen scurt, ne mai asteptam ca ochelarii Google Glass sa fie interzisi intr-o sala de cinema, intr-un muzeu, la opera si in alte 1000 de obiective turistice pe care le intalnim la nivel global.

Sursa: playtech.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More