Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Ocol silvic din Bistrița-Năsăud amendat pentru mai multe neregularități

0 364

Un ocol silvic de pe raza județului Bistrița-Năsăud a fost luat la control de către oamenii legii. Totul s-a terminat cu sancțiuni contravenționale.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud transmite prin intermediul unui comunicat de presă faptul că, la data de 17 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul Pentru Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj au efectuat controale la un ocol silvic din județ.

Verificările au urmărit modul de completare a documentelor cu regim special și introducerea datelor în sistemul informatic SUMAL. Astfel au fost sesizate nereguli cu privire la 7 avize de însoțire a materialului lemnos, emise de către ocolul silvic în perioada 12 noiembrie 2019-10 februarie 2020, pentru cantitatea totală de 15,20 mc material lemnos.

 Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională, conform Legii 171/2010, cu amendă în cuantum de 3.000 lei, iar materialul lemnos, în valoare de 2.367 lei a fost ridicat în vederea confiscării, notează reprezentantul IPJ Bistrița-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More