Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ofertă educațională în cadrul Penitenciarului Gherla pentru tineri care își doresc carieră în sistemul penitenciar

0 168

someseanul-duba penitenciar gherla

Penitenciarul Gherla recrutează candidați pentru locurile repartizate în anul 2015 Administrației Naționale a Penitenciarelor, în instituțiile de învățământ universitar și post liceal din sistemul de apărare ordine publică și siguranță națională.

Oferta generoasă de anul acesta pune la dispoziția tinerilor care își doresc o carieră în sistemul penitenciar românesc, o gamă variată de specialități, care pe lângă domeniile atractive și gratuitatea școlarizării oferă și siguranța încadrării absolvenților.

Administrația Națională a Penitenciarelor a pus la dispoziția tinerilor oferta educațională pe websiteul instituției, iar prin intermediul unei pagini pe platforma de socializare Facebook, ”Admitere – Administratia Nationala a Penitenciarelor”, viitorii candidați pot afla amănunte pe parcursul derulării înscrierilor.

Totodată, lucrătorii din cadrul Biroului resurse umane și formare profesională din cadrul Penitenciarului Gherla desfășoară ca în fiecare an, campanii pentru promovarea ofertei educaționale, în mijlocul tinerilor absolvenți ai liceelor din Municipiul Gherla,.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More