Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ofiteri si agenti din cadrul Penitenciarului Gherla voluntari la reconstructia unei case

0 24

DSCN1651

Ofițeri și agenți din cadrul Penitenciarului Gherla s-au alăturat proiectului de reconstruire a unei case din localitatea Nicula, distruse în urma unui incendiu.

Până în prezent și-au manifestat dorința de a oferi o mână de ajutor în jur de 50 de lucrători ai penitenciarului, care vor participa pe rând la toate fazele de construcție: fundație, zidărie, dulgherie și apoi finisare.

Casa este a doamnei Mureșan Iuliana, una dintre cele 200 de persoane vârsnice cu posibilități materiale modeste, aflate în proiectul de ajutorare a Asociației Oastea Domnului Gherla.

Proiectul de reconstrucție a casei a fost demarat de Asociația Oastea Domnului alăturându-se apoi și alți membrii ai comunității care au fost sensibili la suferința unei persoane aflate în dificultate.

De-a lungul timpului, Asociația Oastea Domnului si-a făcut simțită prezența cu regularitate în Penitenciarul Gherla pentru a susține diverse activități derulate cu persoane private de libertate. Ultima vizită a oferit ocazia angajaților unității să afle despre proiectul inițiat în localitatea Nicula, la care au aderat în mod spontan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.