Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Oina, sportul național. Echipa de oină din Chiuiești, calificată în faza națională

0 193

Dacă pentru unii oina, denumită sportul național al României, este o activitate de mult apusă și fără interes pentru actualitate, pentru elevii din localitatea clujeană Chiuiești oina reprezintă un motiv de mândrie și o activitate sportivă care aduce beneficii și rezultate recunoscute chiar la nivel național.

Echipa de oină-băieți a Școlii Gimnaziale din Chiuiești a dovedit încă o dată, dacă mai era nevoie, că este cea mai bună din regiune, cucerind primul loc la faza regională a Olimpiadei Gimnaziilor, cea s-a desfășurat vineri, 7 aprilie, în localitatea sălăjeană Dragu.

La această fază regională au participat echipe de oină-băieți din județele: Bihor, Bistriţa – Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu –Mare, Sălaj, iar faza națională va avea loc în perioada 19-21 mai, la Bârlad.

Succesul elevilor din Chiuiești nu se putea înfăptui fără sprijinul antrenorilor și îndrumătorilor lor: Mihaeala-Elena Hango, Vasile Frențiu și Ovidiu- Mihai Marian.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More