Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Olguța Vasilescu renunță. Își retrage candidatura pentru vicepremier și ministru al dezvoltării

0 355

Lia Olguța Vasilescu a anunțat în această seară că renunță la candidatura pentru vicepremier și ministru al dezvoltării. Ea va rămâne în continuare deputat de Dolj.

Deputatul Lia Olguța Vasilescu a anunțat în această seară că îți retrage candidatura pentru funcțiile de vicepremier și ministru al dezvoltării. Decizia ei vine după discuții cu liderul PSD Liviu Dragnea, dar și după nenumăratele refuzuri ale președintelui Iohannis de a o numi în funcție. De asemenea Lia Olguța Vasilescu consideră că „perioada în care activitatea guvernamentală ar avea în continuare de suferit prin absența din guvern a unui ministru cu un portofoliu important”.

„Astăzi, în urma unei discuţii cu liderul PSD Liviu Dragnea, am luat hotărârea sa îmi retrag candidatura pentru funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării. Un atac la CCR înseamnă o perioadă de cel puţin o lună şi jumătate de aşteptare, perioadă in care activitatea guvernamentală ar avea in continuare de suferit prin absenta din guvern a unui ministru cu un portofoliu important, exact in perioada in care România deţine preşedinţia UE. Nu am făcut o miză personală din accederea intr-o funcţie guvernamentală, dar sunt convinsă că, aşa cum am reuşit să deblochez proiecte mari de infrastructură locală in mandatul de primar sau să pun in aplicare aproape tot programul de guvernare pentru Ministrul Muncii, aş fi reuşit sa deblochez proiecte mari de infrastructură locală, regională şi naţională in cadrul ministerelor unde PSD m-a nominalizat. Îmi voi continua mandatul de deputat PSD de Dolj, unde am fost aleasă cu 60 la suta din voturi şi imi voi respecta promisiunile făcute in campania electorală alegătorilor mei“, a transmis Lia Olguța Vasilescu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More