Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Omorât pentru că s-a ciocnit de criminal pe o trecere pentru pietoni

0 51

Un elev a murit după ce a fost înjunghiat în gât, astăzi, de către un tânăr de 18 ani. Evenimentul a avut loc în apropierea Colegiului Economic „Ion Ghica” din Târgovişte. Copilul a fost transportat la spital, cu o maşină a poliţiei, dar medicii nu au mai putut face nimic. 

Incidentul s-a petrecut în afara liceului. Se pare că elevul, care se afla alături de câţiva colegi într-un gang, a fost strigat de un individ care l-a acostat şi i-a cerut să se oprească. Din cauze necunoscute, bărbatul a sărit şi l-a înjunghiat pe elev. Copilul a fost transportat cu o maşină a Poliţiei la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, însă acesta a decedat. Unele surse susţin că elevul de clasa a IX-a s-ar fi ciocnit de criminal pe o trecere de pietoni. Acesta a vrut să se răzbune şi l-a înjunghiat.

„Elevul făcea naveta din localitatea Picior de Munte de lângă Găeşti la Târgovişte, iar din relatările colegilor care îl însoţeau rezultă că incidentul a avut loc pe gangul unui bloc, în drum spre şcoală. Elevul a murit, am fost şi noi informaţi, iar primele date arată că pe respectivul gang elevul a fost strigat de către un tânăr dintr-un grup care era în acel loc, acesta i-a spus elevului nostru: «tu opreşte-te!», iar agresorul l-a lovit cu un cuţit la gât”, a declarat prof. Mihaela Anton, purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa.

Principalul suspect în acest caz, un tânăr în vârstă de 18 ani, a fost identificat și reținut.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More