Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Omorât pentru o ”comoară” menţionată într-un articol de ziar

1 157

crima Catcau (3)

Un bărbat de 81 de ani din comuna sălăjeană Ortelec a murit în urma rănilor produse de trei indivizi care i-au pătruns în casă pentru a căuta o ”comoară” menţionată într-un articol al unui ziar local.

Victima a fost găsită în casă inconștientă, cu urme de lovituri pe corp, legat la mâini şi la picioare. Mobilul spargerii? Jaful, spun anchetatorii.

Ce se ascunde in căsuţa veche a lui Ioan Gherman – Comoara din Ortelec” este titlul articolui apărut în cotidianul local Glasul Sălajului, în care se vorbeşte despre pasiunea bătrânului pentru cărți, din care adunase peste 20.000 de volume.

Criminalii se aşteptau să găsească în casa victimei aur, tablouri şi alte obiecte de valoare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Roshul spune

    hackeri de internet exact ce scriam de anghel petricah .

    dau pe dodu stefania de mangalia anul 2008 internata pe etajul 6 in bagdasar arsenii neurochirurgie 5 cu mengion in ochi , povestea de trecut cand decedase tacsul iesise in stradah , dansa , canta cu voce singurah se bucura . ea la omorat .

    proxenetul ei e la niculescu corina apartamentul 58 din 2010 .

    complicii , ciocoiu florin , nicu grasu de la nishei , anghel petricah din bloc cu nica , george albu , familia frunzah si multi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More