Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Opera Națională din Cluj – Napoca, spectacol live la împlinirea a 100 de ani de existență

0 139

Opera Naţională Română din Cluj va marca, pe 25 mai, aniversarea a 100 de ani de activitate printr-un spectacol transmis live, transmit cei de la Agerpres.

Luni, 25 mai 2020, Opera Naţională Română Cluj-Napoca celebrează 100 de ani de la prima sa ridicare de cortină printr-un eveniment inedit, transmis live pe TVR Cluj şi Facebook, de la ora 19:00.

Prima instituţie lirică înfiinţată în ţara noastră ne demonstrează încă o dată versatilitatea muzicii şi a operei, invitând publicul de pretutindeni să îi fie alături la sărbătorirea primului său Centenar, pe micile şi marile ecrane.

În contextul distanţării sociale şi a situaţiei aparte resimţită de întreaga lume în această primăvară, Opera clujeană rămâne la fel de aproape de spectatorii săi, care s-au bucurat în acest interval de transmisiile online ale celor mai reprezentative spectacole din arhiva sa, se arată într-un comunicat al Operei clujeane.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More