Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Operațiunea deszăpezirea la Dej. Utilajele acționează de vineri seară – FOTO

0 780

Primăria Municipiului Dej anunță că utilajele de deszăpezire au fost scoase în teren de vineri seara. Se lucrează la îndepărtarea zăpezii chiar și în acest moment.

Primăria Municipiului Dej a anunțat că prin Serviciul Administrării Domeniului Public (SADP) a acționat în flux continuu începând de vineri, 14 decembrie ora 23.00, pentru asigurarea eficientă a deszăpezirii.  Acțiunea continuă și la această oră.

Toate utilajele de deszăpezire din dotarea primăriei au intervenit încă din cursul nopții de vineri spre sâmbătă. Utilajele cu lamă și pentru distribuit  material antiderapant lichid și solid au acționat în prima fază, cu prioritate pe străzile principale, pentru a se asigura accesul mijloacelor de transport în comun și ulterior pe străzile secundare. Până în acest moment, au fost distribuite 120 tone de material antiderapant lichid și 120 tone de material antiderapant solid.

Intervențiile pentru deszăpezire nu se pot derula simultan pe toate străzile, însă echipele SADP acționează permanent. Se intervine în teren și la această oră, fiind demarată și acțiunea de îndepărtare a zăpezii de pe trotuare. 

Primăria Municipiului Dej reamintește instituțiilor publice, societăților comerciale și cetățenilor că au obligația de a interveni pentru curățarea trotuarelor aferente proprietăților.

Orice problemă referitoare la intervențiile pentru deszăpezire în municipiul Dej poate fi semnalată la numărul de telefon   0731 311 797,  urmând să se intervină cât mai rapid posibil în zona respectivă.  

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More