Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Operațiuni de salvare în centrul Dejului, în cadrul campaniei ”Alege viața” – FOTO/VIDEO

0 38

Centrul municipiului Dej a devenit în această dimineață un adevărat teatru de operațiuni de salvare, după două accidente rutiere, soldate cu pietoni și șoferi răniți.

Accidente rutiere, pietoni loviți, victime încarcerate și mașini lovite sau incendiate, au putut vedea azi sute de dejeni adunați în centrul orașului să urmărească pe viu cum decurg operațiunile de salvare ale polițiștilor, pompierilor sau personalului medical de pe ambulanță.

Ediția anuală a concursului ”Educație Rutieră”, din cadrul campaniei naționale de prevenire a accidentelor de circulație ”Alege viața”, a cunoscut azi o nouă etapă la Dej, în fața elevilor dejeni având loc prezentări de materiale cu caracter preventiv, seminar cu caracter interactiv pe teme de circulație rutieră și demonstrații.

Centrul orașului a fost închis azi, preț de câteva ore, timp în care au avut loc demonstrațiile celor de la Napoca Rally, și simulările de accidente rutiere, cu persoane încarcerate și incendieri auto, cu participarea echipajelor din cadrul ISU Cluj, Detașamentul de Pompieri Dej, și Serviciul de Ambulanță Județean.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1478988395497256.1073742388.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More