Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Opt medalii cucerite de sportivii Budokan Ryu la Cupa României la Karate WUKF

0 138

În perioada 24-25 septembrie a avut loc la Mediaș Cupa României la Karate WUKF, competiție de nivel național, organizată sub egida Federației Române de Karate WUKF, cu ajutorul Clubului Sportiv Ippon Mediaș.

Competiția a avut o participare deosebită, mai precis aproape 570 de sportivi din 59 de cluburi din întreaga țară s-au întrecut la probele de kihon, kata și kumite, atât la individual cât și la echipe.
Ziua de sâmbătă a fost rezervată copiilor până la 13 ani, iar duminica minicadeților (13-14), cadeților (15-17), juniorilor (18-20) și seniorilor (peste 21).
CS Budokan Ryu a deplasat un lot format din 7 sportivi, un antrenor și un arbitru la această competiție, rezultatul final fiind unul mulțumitor.
Astfel, karateka clubului Budokan Ryu, au reușit să obțină 4 medalii de aur, 3 medalii de argint și o medalie de bronz la finalul competiției.
Mai precis, sportivul Dorin Pănescu a obținut 3 medalii de aur la probe de kumite individual și echipe la categoria de cadeți -65kg, iar Vlad Bota o medalie de aur la kumite individual masculin cadeți -70kg.
Medalii de argint au obținut Denisa Boca (kumite individual feminin juniori -60kg), Darius Suciu (kumite individual masculin cadeți -75kg) și Iulia Pop (kumite individual feminin cadeți -60 kg).
De asemenea, Vlad Bota, Alexandru Pănescu și Darius Suciu au obținut o medalie de bronz la kumite shobu sanbon echipe masculin cadeți.
Următoare competiție la care sportivii Budokan Ryu vor participa va fi Campionatul European de Karate WUKF, care va avea loc la jumătatea lunii octombrie în Italia.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More