Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Opt persoane arestate preventiv și alte șase puse sub control judiciar

0 347

14 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni au fost reținute pentru 24 de ore de către polițiștii. Cei în cauză sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, tâlhărie, loviri sau alte violențe etc.

În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, în perioada 6-12 noiembrie a.c., 14 persoane au fost reținute pentru 24 de ore. Cei în cauză sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, tâlhărie, loviri sau alte violențe etc.

Față de 8 persoane a fost dispusă măsura arestării preventive, ceilalți fiind puși sub control judiciar.

Astfel, la data de 11 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au organizat și desfășurat o acțiune, cu efective mărite, pe raza de competență.

În intervalul 02:00-05:00, polițiștii au acționat în scopul descurajării comiterii de infracțiuni stradale, a furturilor din locuințe, precum și a transporturilor ilicite de mărfuri.

În acțiune au fost angrenați și polițiști din cadrul celorlalte secții de poliție urbane, polițiști rutieri, precum și polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida.

În cadrul acțiunii, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 7.000 de lei, majoritatea fiind pentru nerespectarea regimului rutier. De asemenea, au fost reținute 2 permise de conducere și 1 certificat de înmatriculare.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More