Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Orange aduce secţiunea de comenzi şi plăţi mobile în aplicaţia Oraşul Meu

0 91

orange

Începând de astăzi, aplicaţia Oraşul Meu este îmbogăţită cu o secţiune dedicată plăţilor mobile, numită util.in.oras, realizată în parteneriat cu Orange România. Aplicaţia Oraşul Meu este un ghid care oferă informaţii despre locurile şi evenimentele urbane şi are în prezent cel mai mare număr de descărcări din România dintre aplicaţiile de acelaşi gen.

Cu ajutorul noii versiuni a aplicaţiei, care aduce secţiunea util.in.oras, utilizatorii au posibilitatea de a comanda şi de a plăti mai uşor, prin SMS, transportul la metrou, transportul urban de suprafaţă, taxiul, parcarea sau rovinieta electronică.

Pentru a comanda şi a plăti transportul în oraş, utilizatorii accesează secţiunea util.in.oras din pagina de start a aplicaţiei, după care aleg tipul de serviciu dorit şi oraşul. Plata se va efectua prin trimiterea unui SMS cu datele necesare pentru serviciul solicitat. De exemplu, pentru plata rovinietei, aplicaţia va solicita numărul de înmatriculare şi litera corespunzătoare categoriei de vehicul. Suma aferentă serviciului va apărea pe factura următoare în cazul abonaţilor Orange sau se va scădea pe loc din creditul clienţilor Orange PrePay. Pentru serviciul de taxi, aplicaţia are inserate, în vederea descărcării, aplicaţiile Clever Taxi şi Fly Taxi, realizate în parteneriat cu Orange. Cu ajutorul acestora, clienţii pot comanda serviciile de taxi, iar prin aplicaţia Fly Taxi pot plăti cursa prin SMS.

Oraşele pentru care aplicaţia include deja conţinut în noua secţiune util.in.oras sunt Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Bistriţa, Braşov, Bucureşti, Iaşi, Oradea, Poiana Braşov, Satu Mare, Târgu Mureş, Timişoara şi Turda. Orange şi Oraşul Meu vor extinde în permanenţă reţeaua de oraşe şi servicii care pot fi comandate si plătite prin intermediul aplicaţiei. Aplicaţia Oraşul Meu este disponibilă pentru sistemele de operare iOS şi Android, iar în prezent oferă informaţii despre peste 32.000 de locuri pe hartă şi peste 1500 de evenimente lunar.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More