Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Orange anunta doua smartphone-uri proprii noi, San Remo si Nivo

0 56

Orange anunta astazi imbogatirea gamei de dispozitive proprii. Orange Nivo si Orange San Remo se numara printre cele mai recente telefoane aduse unui portofoliu care se bucura tot mai mult de aprecierea clientilor Orange si care imbina o bogata experienta a utilizatorului cu cea mai buna valoare pentru clienti.

Gama de dispozitive proprii Orange a crescut constant in ultimii ani si a ajuns sa constituie un procent semnificativ al vanzarilor generale de telefoane Orange. In prezent, Orange valorifica acest succes si isi dezvolta constant portofoliul de smartphone-uri. In 2012, vanzarile de smartphone-uri Orange au crescut cu 62% si cota de piata a crescut cu 77%, astfel incat smartphone-urile Orange reprezinta gama de dispozitive cu cea mai rapida crestere din portofoliul propriu.

In Spania, modelul Orange Monte Carlo a fost cel mai bine vandut telefon al anului 2012, iar dispozitivele Orange s-au clasat printre primele 10 in Marea Britanie, Franta si Romania cu modelele Orange Dallas, Orange Pasadena si Orange Sydney. Succesul acestor telefoane este dovada faptului ca acum clientii isi doresc si alte optiuni, pe langa vasta gama de telefoane vandute de Orange si realizate de producatorii traditionali de dispozitive.

Smartphone-urile lansate de Orange sunt reprezentative pentru diversitatea dispozitivelor pe care si le doresc clientii Orange, de la dispozitive varf de gama pentru clienti pretentiosi, la smartphone-uri de baza puternice pentru cei care cauta un dispozitiv rezonabil, fara compromisuri in privinta experientei.

Orange San Remo – primul smartphone Orange in format mare, cu ecran de 4,7” si design subtire, cu o grosime de doar 8,2mm, camera foto de 8MP si Android 4.1(Jelly Bean)

Orange Nivo – Smartphone Orange destinat tinerilor si pietelor care introduc pentru prima data smartphone-uri, prevazut cu ecran de 4”, camera foto de 5MP si Android 4.1 (Jelly Bean)

Smartphone-urile vor fi lansate incepand cu prima jumatate a anului pe o serie de piete Orange, printre care Romania, Slovacia si Spania. Preturile vor fi anuntate in momentul in care modelele vor fi disponibile la nivel local, insa vor fi in concordanta cu preturile si tarifele valabile pentru smartphone-urile Orange existente.
Smartphoneurile vor fi expuse, alaturi de un nou model Orange Lumo, in cadrul Congresului Mondial al Comunicatiilor Mobile 2013 si pot fi vazute la standul Orange, sala 5, stand 5H110.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More