Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Orange lansează concursul „Ghicește scorul”

0 92

Odată cu reînceperea campionatului național de fotbal Liga 1, suporterii vor avea ocazia să trăiască noi emoții alături de echipele lor favorite și să câștige premii în cadrul concursului “Ghicește scorul”, organizat de Orange România.

Concursul “Ghicește scorul” este un joc online interactiv bazat pe programul meciurilor din campionat, ce va fi afișat pe www.orange.ro/ghiceste-scorul și ulterior în Portalul Orange pe mobil, la m.orange.ro. Concursul se desfășoară în perioada 1 martie -1 iunie 2013, este împărțit în trei faze, iar cei care doresc să participe se pot înscrie prin crearea unui cont online Orange, fie că sunt clienți Orange sau nu.

Participanții au posibilitatea să completeze scorurile meciurilor în pagina web dedicată concursului și să obțină astfel puncte dacă ghicesc echipa câștigătoare, diferența de goluri, scorul final sau numărul total de goluri.

Concurenții mai pot acumula puncte și dacă răspund corect la un set de întrebări suplimentare din pagina concursului sau prin folosirea unor coduri promoționale ce vor fi distribuite prin campanii SMS, pe pagina Facebook a Orange România, prin newsletter-e sau prin alte canale de comunicare. În plus, clienții înscriși în programul Suporter vor putea primi coduri promoționale daca trimit un SMS gratuit la numarul 213 în rețeaua Orange.

Pe lângă premiile oferite pe baza clasamentelor și a punctajelor obținute, ce constau în smartphone-uri Sony Xperia™ U, o tabletă Sony Xperia™ S și vouchere în valoare de 10 euro fiecare pentru cumpărături în magazinul online Orange, toți cei înscriși în concurs vor participa la o tragere la sorți cu premii, având posibilitatea să câștige smartphone-uri Sony Xperia™ U.

despre programul Suporter
Programul Suporter este un produs de telefonie mobilă original, creat special pentru suporterii fotbalului românesc. Acesta îmbină beneficiile cartelei Orange PrePay sau ale abonamentelor cu bonusuri acordate ori de cate ori echipa favorită marchează un gol sau câştigă un meci, cu informaţii în timp real despre evoluţia acesteia şi conţinut mobil pentru personalizarea telefonului.
Utilizatorii se pot înscrie în programul Suporter printr-un mesaj gratuit cu numele echipei de fotbal la numărul 321.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More