Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Orange lanseaza un nou tip de abonament – Tigru

0 540

orange tigru

Începând de astăzi, Orange le oferă clienţilor săi posibilitatea de a se bucura de libertatea de a comunica, indiferent de reţea, cu un nou abonament – Tigru.

Acesta oferă o abundenţă de minute naţionale şi internaţionale, SMS-uri naţionale, trafic de internet inclus şi spaţiu de stocare în Orange Cloud, la tarife lunare cuprinse între 8 şi 30 de euro (TVA inclus). Abonamentele Tigru sunt disponibile atât pentru noii abonaţii, cât şi pentru cei care optează să îşi prelungească abonamentul.

Astfel, clienţii care aleg abonamentul Tigru 30 primesc minute naţionale şi internaţionale pentru apeluri către reţelele fixe nelimitate, precum şi SMS-uri naţionale nelimitate, plus 500 MB trafic de internet pe mobil şi acces nelimitat la Portalul Orange pe mobil.

De asemenea, au acces gratuit la serviciul Deezer şi trafic nelimitat pentru a asculta muzica preferată. Prin activarea serviciului Deezer, clientii îşi pot crea liste personalizate de muzică şi pot descărca pe telefon oricâte melodii doresc, pe care apoi le pot asculta oricând, chiar şi atunci când nu sunt conectaţi la internet.

În plus, până pe 8 septembrie, la activarea abonamentului Tigru 30 pe doi ani, clienţii vor primi lunar un bonus de 500 MB, precum şi 5 GB spaţiu de stocare în Orange Cloud pentru a păstra pozele, videoclipurile, fişierele, calendarul sau contactele într-un singur loc, în siguranţă.

Telefoanele recomandate cu abonamentul Tigru 30 pe doi ani sunt Orange San Remo la 1 euro, LG Optimus L9 la 49 de euro sau Samsung Galaxy SIII la 199 euro. Tot în această perioadă clienţii Orange care doresc să achiziţioneze telefoane la preţuri cât mai avantajoase îşi pot folosi punctele Thank You, care valorează acum cu 50% mai mult.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More