Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ordin de protecție pentru o femeie din Căianu Mic. A fost agresată de concubin

0 117

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș, au fost sesizați ieri, 10 mai, despre faptul că o femeie de 48 de ani din comuna Căianu-Mic a fost agresată fizic de către concubinul acesteia, un bărbat de 51 de ani din aceeași localitate.

”Agresiunea s-ar fi datorat consumului excesiv de băuturi alcoolice și a geloziei. Polițiștii împreună cu persoana vătămată au completat formularul de evaluare a riscului și au emis în cauză un ordin de protecție provizoriu”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au întocmit totodată un dosar penal, cu privire la fapta de violență în familie, în vederea documentării faptei.

Conform Codului Penal, dacă faptele prevăzute pentru anumite fapte (ex. lovirea sau alte violențe) sunt săvârşite asupra unui membru de familie, maximul special al pedepsei prevăzute de lege se majorează cu o pătrime. În cazul unor infracţiuni săvârşite asupra unui membru de familie, acţiunea penală poate fi pusă în mişcare şi din oficiu. Împăcarea înlătură răspunderea penală

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More