Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ordinea și liniștea publică în vizorul polițiștilor – FOTO

0 73

Polițiștii municipiului Cluj-Napoca au descins pe strada Piezișă. Scopul principal a fost ordinea și liniștea publică, dar și circulația pe drumurile publice.

În noaptea de 11/12 octombrie polițiștii municipiului Cluj-Napoca au descins pe strada Piezișă. Scopul principal a fost prevenirea faptelor antisociale și menținerea unui climat de siguranță publică. S-au aplicat 59 de sancțiuni contravenționale, majoritatea pentru nerespectarea regulilor de circulație și a ordinii și liniștii publice.

În acțiune au fost angrenați polițiști de ordine publică din cadrul mai  multor secții de poliție din Cluj-Napoca, din cadrul Biroului Rutier, luptători de acțiuni speciale, jandarmi și inspectori din cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

Tot ieri polițiștii Biroului Rutier au derulat o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere. S-a acționat atât în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, cât și în celelalte cartiere. Au fost aplicate 73 de sancțiuni contravenționale și au fost reținute 14 permise de conducere și 7 certificate de înmatriculare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More