Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Oseminte umane, din perioada celui de-al doilea război mondial, descoperite pe șantier

0 33

oseminte-umane

Câțiva muncitori, care efectuau lucrări de excavare în incinta unui șantier de pe raza localității clujene Florești, au avut parte miercuri seara de o descoperire șocantă.

Aceștia au găsit printre săpături mai multe fragmente de oase și au anunțat imediat poliția. Oamenii legii au fost sesizați miercuri, în jurul orei 18:00, cu privire la faptul că pe un șantier din Florești, în timpul unor lucrări de excavare, au fost descoperite fragmente de oase care par a fi de natură umană.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă de polițiști, însoțită de medic legist.

Conform primelor investigații, în timpul efectuării unor lucrări de excavare pentru canalizare, la o adâncime de circa 1,5 metri, au fost găsite  mai multe fragmente osoase. După examinarea sumară a acestora, reiese faptul că acestea sunt de natură umană și că ar proveni de la un singur schelet uman, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Până la acest moment, din datele și informațiile obținute, se prezumă că osemintele găsite ar data din cel de-al doilea razboi mondial.

Polițiștii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor aspectelor în această cauză, urmând a fi efectuate expertize medico-legale si antropologice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More