Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

„Our Cat Tent” cel mai tare spatiu de campare de la Peninsula!

0 361

MS_Red Bull Art Of Camping_20130719_0059

„Our Cat Tent” a fost cel mai cel cort de la Red Bull Art of Camping sau cel mai cool spatiu de campare de la Festivalul Peninsula Félsziget.

Zona de campare de la Peninsula Félsziget a devenit loc de vizitare pentru cei prezenti la festival. 20 de corturi, care mai de care mai creativ, mai frumos pictat sau unic in design au facut deliciul publicului.

„Campistii” au fost provocati la un exercitiu de creativitate – personalizarea cortului intr-un mod cat mai inedit, iar cele votate de public si un juriu de specialitate, au fost si implementate si campate la Red Bull Art of Camping.
MS_Red Bull Art Of Camping_20130719_0301
Corturile cu animale au avut cea mai mare pondere – bufnita, pisica, taurii si personajele fantastice, parca desprinse din povesti cu balauri, insa am avut parte si de cortul VIP sau CFRed Bull, o linie ferata personala, care iti asigura transportul direct la festival. In total, 20 de corturi si mai multi petrecareti, pusi pe distractie si voie buna care au animat si energizat zona de campare.

Chiar daca toate corturile au avut foarte multa personalitate, a trebuit totusi sa-l alegem pe cel mai cel si sa-i rasplatim munca si creativitatea. Trupa Kumm, Mihai Stetcu (fotograf) si Vlad Berte (artist), precum si numarul de „Like-uri” de la Facebook au facut ca „The Cat Tent” sa castige marele premiu – un cort Field Candy si doua rucsacuri Mammut.

MS_Red Bull Art Of Camping_20130719_0414

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More