Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pacient căzut de la etajul întâi al Spitalului de Urgență Bistrița

0 281

Un pacient al Spitalului de Urgență Bistrița ar fi sărit luni seara de la etajul întâi al clădirii.

Luni seara un pacient al Spitalului de Urgență Bistrița a sărit de la etajul întâi al clădirii, au anunțat mai multe ziare locale, dar și Adevărul.ro. Pacientul a fost internat cu o zi înainte în Secția Boli Infecțioase cu sindrom febril. Se pare că luni noaptea când urma administrarea medicației pacientul nu se mai afla în salon. Acesta a fost găsit căzut în curtea spitalului.

„Potrivit medicului de gardă, pacientul fusese internat duminică în Secţia Boli Infecţioase cu sindrom febril, fără probleme psihice cunoscute. Întrucât în cursul serii de 10.09.2018 a prezentat agitaţie, la ora 22:00, asistenta de serviciu i-a administrat Diazepam injectabil. La verificarea saloanelor de la ora 23:40, pacientul dormea. La administrarea medicaţiei de la miezul nopţii, acesta nu a fost găsit în salon, lenjeria patului şi pervazul geamului prezentând materii fecale. Imediat s-a dat alarma, pacientul fiind găsit căzut în curtea unităţii. Personalul medical a apelat numărul unic de urgenţă 112, bărbatul fiind preluat conştient, dar incoerent de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde, în urma investigaţiilor, a fost diagnosticat cu fractură cervicală amielică”, se stipulează într-un comunicat al Spitalului de Urgență Bistrița.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More