Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pâinea noastră cea de toate zilele la Carrefour Market Dej. Același produs, același preț, dar nu și același gramaj – FOTO

2 304

someseanul-franzela-gramaj-carrefour (1)

O dejeancă a simțit pe pielea ei sâmbătă seara cum se să fii păcălit la cumpărături. Dejeanca a cumpărat, printre altele, două franzele graham de la Carrefour Market Dej, însă deși acestea aveau aceleași preț și etichete, gramajul era cu mult diferit.

Astfel, chiar pe ambele franzele etichetele purtau același cod de bare și același gramaj (0,300 kg), puse pe cântar, una arăta 0,451 kg, iar cealaltă 0,660 kg.

”Am simțit că ceva nu este în regulă în momentul în care am luat a doua franzelă de pe raft. Pe prima am simțit-o mai grea, iar pe a doua mai ușoară. De altfel se observă și cu ochiul liber diferența de mărime dintre ele, pentru că punga în care este ambalată prima franzelă este mai plină decât a doua”, a spus clienta.

Dorind să fie lămurită de ce este diferență între cele două franzele, femeia a întrebat-o pe una dintre angajatele magazinului.

”Probabil este o greșeală a producătorului. O fi pus mai mult decât scrie pe etichetă. Luați-o pe cea care vă convine”, ar fi spus angajata Carrefour.

Când a ajuns acasă, femeia a cântărit produsele cu un cântar de bucătărie, descoperind că a avut dreptate. Franzela din lotul 101 avea 451 de grame, iar cea din lotul 102 avea 660 de grame, dar ambele purtau eticheta de franzelă feliată graham de 0,300 kg cu același cod de bare și, implicit, același preț (2,3 lei).

Bineînțeles, credem și noi că producătorul, în speță Valybia Pan SRL Beclean, a comis o eroare în acest caz, ori la ambalare, ori la etichetare. Altfel nu se explică faptul că franzelele ce au trecute 300 de grame pe etichetă, să aibă în realitate gramaje mult diferite chiar și cu sute de grame față de ceea ce era trecut pe etichetă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Anonim spune

    Prost sa fii , noroc ca esti .. in loc sa te multumestic a ai mai mult , faci si gura.

  2. lupean.emilian spune

    Corect!,poate e femeie,nu?De ce nu a cautat in magazin o paine sub 300 gr.,ca si acolo au cantar.Mare-i gradina Ta,Doamne!Ce noroc pe noi sa dam peste” corecte” pe la cumparaturi.Inmultiti-va dragelor gospodine!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More