Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pakistanez prins la Cluj. Consemn de nepermitere a intrării în țară

0 334

Un cetățean pakistanez a fost depistat cu ședere ilegală în Cluj-Napoca. Acesta a fost amendat cu 1000 de lei și pe numele său a fost emis un consemn de nepermitere a intrării în țară timp de doi ani.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Cluj au desfăşurat, la data de 15 iunie a.c., un control cu forţe proprii în scopul combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă. Astfel, în cadrul activităţilor întreprinse, a fost depistat un bărbat de 29 de ani, din Pakistan, care nu mai avea drept de ședere pe teritoriul României.

Urmare a celor constatate, străinul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1000 de lei și, totodată, polițiștii de imigrări au emis pe numele acestuia o decizie de returnare, prin care este obligat să părăsească teritoriul ţării în cel mult 15 zile, conform O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România cu completările şi modificările ulterioare.

De asemenea, la ieşirea din ţară, pe numele cetățeanului străin, va fi instituit consemnul de nepermitere a intrării în România, pentru o perioadă de 2 ani.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More