Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pamflet pe seama Antenelor: Televiziunile Intact se mută în Ardeal, la Gherla

0 62

Întregul scandal generat de notificarea primită de posturile de televiziune ale grupului Intact din partea ANAF de a părăsi sediile în termen de cinci zile a dat naștere la reacții de toate felurile în mediul online.

Dacă unii s-au arătat revoltați de acțiunea celor de la ANAF și au fost înduioșați de circul mediatic făcut de vedetele posturilor Antena 1 și Antena 3, alții s-au întrecut în glume, mesaje ironice și pamflete.

Un pamflet foarte amuzant pe această temă anunță mutarea sediilor televiziunilor Antena chiar la Gherla, dar nu oriunde, ci la penitenciar.

Cei care îşi făceau probleme legat de închiderea Antenei 3 vor putea răsufla uşuraţi. Antena 3 nu se va închide, dar se va muta în Ardeal.

După ce, în cel mai mare secret, au fost analizate diferite locaţii, s-a ajuns la concluzia că locul cel mai indicat este Gherla. Mai precis celebrul penitenciar. Mihai Gâdea şi Mircea Badea au vizitat locaţia. Acolo va fi sediul central al Trustului Media Intact, sediul Antenei 1 şi al Antenei 3.

Celelalte televiziuni, Euforia, şi Antesa Stars, fosta Antena 2 se for muta şi ele în apropiere la o distilerie de pălincă.

Mihai Gâdea s-a declarat entuziasmat de alegerea penitenciarului.

„Nu cred că vă puteţi imagina ce mare bucurie am. Aici în curte copii se vor putea juca liniştiţi şi nu-i vor călca maşinile, pe de o parte, pe de altă parte ştiu întotdeauna unde este soţia mea când eu sunt la serviciu.

Avem şi un mare avantaj că deţinuţii vor munci şi, în schimbul unor emisiuni cu ei şi pentru ei, vor lucra pentru achitarea sumelor datorate de domnul Voiculescu”.

La rândul său, Mircea Badea a declarat că şi el este cât de poate de mulţumit:

„În urmă cu mulţi ani am vrut să cumpăr împreună cu Oreste (Teodorescu n.a.), Fabrica de Chibrituri din localitate. Iată că acum voi putea face în timpul liber în atelierul penitenciarului şi chibrituri şi brichete dacă voi  dori.”

Surse din închisoarea unde este găzduit Dan Voiculescu spun că acesta deja îşi face bagajepe pentru a pleca la Gherla. A acceptat să poarte cătuşe tot timpul şi când se va termina mandatul i se va trimite şi cheia.

Citiți continuarea AICI.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More