Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Panică la Galați. S-au declanșat sirenele antiaeriene

0 299

cutremur seism

Sirenele pentru alarma antiaeriană s-au declanşat în această seară la Galaţi, creând panică în rândul localnicilor. Locuitorii au ieșit în stradă speriați că s-ar putea produce o catastrofă.

Sirenele s-au declanşat în jurul orei 20.30, într-o zonă centrală a oraşului. Mai multe centre comerciale și clădiri din Galați au fost evacuate, iar locuitorii au ieșit din blocuri. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, a fost vorba despre o alarmă falsă, generată de „o eroare de soft”.

„Sirenele s-au declanşat în această seară ca urmare a unei erori de soft. Nu a existat nicio situaţie de urgenţă care să impună pornirea acestor sirene. Se vor face verificări pentru identificarea clară a motivelor care au provocat această declanşare”, a declarat Eugen Chiriţă.

După cele peste 200 de cutremure ce au avut loc în zona Galațiului în ultima lună, localnicii s-au gândit la ce e mai rău. Asta mai ales, pentru că duminică a fost un cutremur puternic și în Vrancea, iar gălățenii trăiesc cu spaima permanentă că ceva catastrofal urmează să se întâmple în zona lor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More