Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Panică la nivel mondial: A picat Facebook!

0 505

facebookdown

Milioane de utilizatori Facebook din întreaga lume s-au trezit marți dimineața având un șoc, după ce rețeaua de socializare n-a putut fi accesată.

Milioane de oameni la nivel mondial au rămas cu ochii ațintiți în ecranele monitoarelor, neștiind ce să facă. O parte dintre aceștia, care mai au cont și pe alte rețele de socializare, au postat îngrijorați întrebări referitoare la starea Facebook. Oare mai revine? Ce s-a întâmplat?

Alții au postat pe forumurile site-urilor din domeniul IT, întrebându-se dacă Facebook a murit definitiv, sau doar a avut un moment de cădere și va reveni în mințile și sufletele lor.

În același timp, și utilizatorii Instagram au avut de suferit, rețeaua fiind de asemenea picată, astfel că toată lumea a migrat pe Twitter. De asemenea, și serviciul WhatsApp al Facebook este funcțional.

Deocamdată, cei de la Facebook nu au anunțat din ce cauze a cedat rețeaua de socializare, singura explicație posibilă fiind o problemă tehnică. Până la urmă situația a revenit la normal și rețeaua Facebook a redevenit funcțională.

 


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More