Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO/VIDEO – Incendiu la Cluj Arena, la meciul România-Spania. Un scurtcircuit a creat panică în tribune

0 90

Un incendiu a izbucnit duminică seara pe Cluj Arena în timpul meciului amical dintre România și Spania. Focarul a fost sesizat la etajul 5 al Cluj Arena, în zona presei și VIP.

Fumul a învăluit tot etajul 5 și alte etaje, iar jurnaliștii și cei care au vrut să părăsească stadionul nu au fost lăsați să o facă din motive de securitate.

Din primele informații, circuitul unui ascensor a provocat incendiul. Fumul a fost sesizat de către jurnaliștii de la etajul 5 al stadionului și de către cei aflați la sectorul VIP chiar de la începutul meciului. Preț de un sfert de oră nimeni nu a știu de unde provine mirosul de cabluri arse, iar jurnaliștii aflați la masa presei au început să-și verifice telefoanele și laptop-urile băgate în priză, crezând că s-a produs un scurtcircuit la sistemul de electricitate de la masa presei.

Abia după un sfert de oră de la startul meciului oamenii aflați în zona etajului 5, inclusiv jurnaliștii, au realizat că mirosul de fum vine dinspre culoarele din spatele lor.

La momentul în care jurnaliștii au dorit să intre pe holurile pe care au venit la masa presei, oamenii de ordine nu i-au mai lăsat să ajungă pe culoare, ceea ce i-a panicat pe oamenii din presă, care nu știau ce se întâmplă.

„Stewarzii nu ne lasă să ieşim, este foarte mult fum pe scări, miroase a cauciuc ars şi ni s-a spus că nu ştiu ce arde şi că trebuie să rămânem aici”, a declarat Ortansa Cazacu, reporter ProTV pentru sport.ro.

Ulterior, situația s-a calmat, reprezentanții Cluj Arena afirmând că incendiul a fost unul minor, fiind provocat de un scurtcircuit. Totuși, fumul dens și înecăcios a învăluit toată zona etajului 5. Câțiva pompieri aflați la marginea gazonului au urcat imediat cu câteva extinctoare la etajul 5 și au lichidat incendiul.

UPDATE – 22.45

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Vicenţiu Rendeş, a declarat, duminică seara, corespondentului MEDIAFAX că incendiul a fost stins de pompieri cu extinctoare. „Un incendiu s-a produs la Cluj Arena din cauza supraîncărcării circuitelor electrice ale liftului, dar a fost stins de pompierii de la stadion cu extinctoare”, a spus Rendeş.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More