Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Panică pe o stradă din Gherla, după ce un copil de patru ani striga după ajutor de pe pervazul geamului de la etajul trei

0 51

Un apel la 112 a anunțat luni în jurul orei 12:00 faptul că un copil de aproximativ patru ani strigă după ajutor, acesta fiind ieșit pe pervazul geamului aflat la etajul trei al unui bloc de pe strada HĂȘDĂȚII din Gherla.

La fața locului a sosit imediat o ambulanță de la Gherla precum și polițiștii. În ajutorul acestora a fost solicitat intervenția unui echipaj de pompierii de la SVSU Gherla. Până la sosirea pompierilor tatăl baiețelului a sosit acasă deschizând ușa.

Din câte se pare incidentul s-a produs după ce părintele copilului l-a lăsat singur pe acesta până s-a dus în oraș, închizându-l în casă.

Acesta, panicat, a ieșit pe geamul apartamentului strigând după ajutor. Câțiva vecini care au văzut scenele au sunat imediat la 112. Până la sosirea echipajelor de salvare doi vecini su stat sub geamul cu pricina cu o pătură, pentru a salva copilul în caz că va cădea. Din fericire totul s-a terminat cu bine, nefiind nimeni rănit.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More