Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Păpuși gigantice, magie și Mickey&Minnie Mouse de Ziua Copilului – FOTO/VIDEO

0 56

Ziua Copilului-Dej-DSC00079 (Medium)

Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită la Dej de sute de copii și elevi de la școlile și grădinițele din oraș. Aceștia, alături de părinții lor, au asistat în număr mare la un spectacol organizat de municipalitate la Sala Sporturilor din Dej.

Pe parcursul zilei de vineri au avut loc diverse manifestări dedicate Zilei Internaționale a Copilului. Spectacolele susținute de copii și de elevii școlilor primare au fost urmate de o surpriză.

Pentru prima dată la Dej a avut loc un spectacol de divertisment ”Caravana Copilăriei” pus în scenă de magicianul Christianis și ajutoarele sale.

Copii au putut dansa și și-au făcut poze cu personaje din desene animate, au cântat alături de magicieni și vrăjitoare și de Bombonica, au asistat la un spectacol de magie și iluzionism, dar și la demonstrații cu animale exotice.

Principalele puncte de atracție au fost păpușile gigantice, șarpele magicianului Christianis, dar și Mickey Mouse și Minnie Mouse.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More