Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Paramedicul dejean Florin Benea a fost externat cu succes

0 77

Florin Benea a fost externat din clinica din Milano

După mai bine de o lună de zile petrecută în clinica din Italia, Florin Benea a fost externat cu succes, trecând cu bine de prima parte a transplantului.

Mama lui, cea care i-a dat viață, i-a oferit lui Florin a doua șansă la viață după ce a fost găsită compatibilă pentru donare. Intervenția de transplant a decurs fără probleme, astfel că Florin Benea a putut fi externat cu succes, după 35 de zile de spitalizare.

”Urmează recuperarea, dar, din fericire, aceasta o pot petrece alături de familie”, a spus Florin Benea la externarea din clinica din Milano.

Împreună cu soția Ramona și băiețelul lor de 3 anișori, Florin va locui în perioada următoare într-un apartament din apropierea clinicii unde s-a realizat transplantul. Florin trebuie să efectueze în următoarele trei luni cel puțin două vizite săptămânal la clinica italiană, pentru analize și controale de rutină.

Diagnosticat în decembrie anul trecut cu leucemie acută mieloidă, Florin Benea a beneficiat de o extraordinară campanie umanitară în ultimele luni, în urma căreia s-au strâns peste 150.000 de euro, sumă de bani necesară efectuării operației de transplant la clinica din Milano.

Atât familia lui Florin, cât și colegii din cadrul ISU Cluj şi UPU-SMURD Cluj, doresc să aducă mulțumiri tuturor celor care s-au implicat și au făcut posibilă această intervenție, dând dovadă de empatie şi solidaritate cu paramedicul dejean.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More