Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Paramedicul SMURD Florin Benea va fi operat la sfârșitul lunii aprilie – începutul lunii mai

0 26

florin benea smurd cluj

În doar două luni de la debutul campaniei de colectare a fondurilor necesare intervenţiei chirurgicale de specialitate pentru Florin Benea, paramedic pompier în cadrul SMURD Cluj, s-a reușit strângerea sumei de 151409 euro, pentru transplantul pe care colegul nostru îl va efectua la o clinică de specialitate din Milano, la sfârșitul lunii aprilie – începutul lunii mai.

În prezent, acesta este internat la Secţia de Hematologie a Institutului de Oncologie din Cluj-Napoca, unde urmează încă o cură de chimioterapie, după care este planificat pentru începerea tratamentului specific și a procedurilor de pregătire pentru transplant, la Milano.

Costurile intervenției de transplant au fost evaluate între 105000 – 135000 de euro, având donatorul din familie, la care sunt adăugate costurile pentru perioada de recuperare și analizele post – intervenție, ce pot avea o durată de aproximativ 6 luni.

Atât familia lui Florin, cât și colegii din cadrul ISU Cluj şi UPU-SMURD Cluj, doresc să aducă mulțumiri tuturor celor care s-au implicat și au făcut posibilă această intervenție, dând dovadă de empatie şi solidaritate cu paramedicul clujean.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.