Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Paramedicul SMURD Florin Benea va fi operat la sfârșitul lunii aprilie – începutul lunii mai

0 77

florin benea smurd cluj

În doar două luni de la debutul campaniei de colectare a fondurilor necesare intervenţiei chirurgicale de specialitate pentru Florin Benea, paramedic pompier în cadrul SMURD Cluj, s-a reușit strângerea sumei de 151409 euro, pentru transplantul pe care colegul nostru îl va efectua la o clinică de specialitate din Milano, la sfârșitul lunii aprilie – începutul lunii mai.

În prezent, acesta este internat la Secţia de Hematologie a Institutului de Oncologie din Cluj-Napoca, unde urmează încă o cură de chimioterapie, după care este planificat pentru începerea tratamentului specific și a procedurilor de pregătire pentru transplant, la Milano.

Costurile intervenției de transplant au fost evaluate între 105000 – 135000 de euro, având donatorul din familie, la care sunt adăugate costurile pentru perioada de recuperare și analizele post – intervenție, ce pot avea o durată de aproximativ 6 luni.

Atât familia lui Florin, cât și colegii din cadrul ISU Cluj şi UPU-SMURD Cluj, doresc să aducă mulțumiri tuturor celor care s-au implicat și au făcut posibilă această intervenție, dând dovadă de empatie şi solidaritate cu paramedicul clujean.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More