Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Paranoia asasinatului post Dragnea. Alți social-democrați, precum Gabriel Zetea, spun că sunt amenințați

1 1.544

Cazul celor patru asasini ai lui Dragnea, pe lângă faptul că a creat cantități enorme de glume, scoate la iveală mărturiile altor social-democrați care spun că au fost sau sunt amenințați.

După declarațiile Președintelui Klaus Iohannis apropo de tentativa de asasinat împotriva liderului PSD Liviu Dragnea, declarații în care șeful statului îl numește de altfel pe Dragnea „dictator”, au apărut la liman și alte figuri ale PSD care spun că au fost amenințate.

Într-o intervenție la postul de televiziune DIGI24, oameni precum Codrin Ștefănescu, Cătălin Rădulescu și Gabriel Zetea, spun că au fost amenințați pe rețelele de socializare.

Gabriel Zetea a afirmat astfel că „Am început să fac print screen-uri cu acele postări care reprezintă ameninţări şi care vorbesc despre moartea mamei mele sau moartea fetiţei mele”, dar bineînțeles luând exemplul conducătorului PSD, Liviu Dragnea, nu s-au depus plângeri. „Sută la sută nici nu o să depun plângere, Doamne fereşte, împotriva cuiva” a declarat Gabriel Zetea.

P.S. Să ne amintim de Cătălin Rădulescu,unul dintre deputații care se simt amenințați și care totuși este supranumit deputatul AKM. El a ieșit în față cu perorații scandaloase precum „Nu ne provocaţi că venim 1 milion şi vă călcăm în picioare”. Oare cine pe cine amenință?

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. RUS AUREL, 85 ANI, PENSIONAR. spune

    IMI VINE SA RAD. BAXAMA O DAT BOALA CUM II ZIC DOCTORII, PARANOIA PORCINA. PROBABIL ESTE MOLIPSITOARE. NU STIU CUM SE I-A. PRIN GRATAR, LAPTE DE MAMA. PENSII SI SALARII DUBLE, SAU PROSTIE.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More