Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Paraziții, cap de afiș la Zilele Bistriței

0 136

parazitii

Programate în perioada 22-24 august, Zilele Bistriței vor aduce pe scenă trupe ca Paraziții, Vama, Crush și Alexandra Ungureanu și Gojira&Planet H, după cum a decis azi o comisie formată din autorități locale, ziariști, elevi și studenți.

Primarul Ovidiu Crețu s-a întâlnit azi cu reprezentanți ai Consiliului Local și Județean Bistrița, reprezentanți ai elevilor și studenților, dar și cu jurnaliști bistrițeni, în cadrul unei comisii care a analizat propunerile de trupe și artiști ce vor concerta la Zilele Bistriței.

Mai multe agenții de impresariat au depus oferte la pachet pentru Zilele Bistriței, în oferte fiind incluse diverse trupe și cântăreți. Toate ofertele prezentate s-au încadrat în suma de 15.000 de euro, cât este bugetul oferit de municipalitate pentru seara de duminică, 24 august.

Comisia a ales până la urmă oferta celor de la Star Ardeal Management, care i-a propus pentru concerte la Zilele Bistriței pe Paraziții, Crush și Alexandra Ungureanu și Gojira&Planet H.

O altă agenție de impreariat, Sprint Media Group, a propus o ofertă care-i includea pe Alb-Negru, Emil Lassaria, Corina, Alessia, Bere Gratis, Talisman sau părintele Pomohaci, în timp ce agenția Touch Music Management a propsu artiști ca Vama, Ellie White, 3 Sud Est, Connect-R sau Delia. O altă propunere a venit din partea Asociației Culturale Expres Artist, care i-a oferit pe Vama, Sore, WhatWhat`s Up, Connect-R, Delia sau Smiley.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More