Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Parcă a înnebunit. Patronul unei firme de tractări a intrat în plin cu mașina într-o mulțime de oameni – VIDEO

0 118

Patronul unei firme de tractări maşini a fost reţinut de poilițiști, după ce a lovit cu autoturismul mai multe persoane adunate într-o parcare privată din Timșoara. Totul a început de la un profesor universitar care s-a baricadat în maşina pe care angajaţii societăţii voiau să o ridice. Chiar dacă a reuşit să-l convingă pe bărbat să renunţe şi i-a dat jos maşina, patronul şi-a ieşit din fire la insistenţele localnicilor care-l luau la întrebări.

Totul a pornit sâmbătă după amiază. Un profesor universitar de la Politehnica a stat în propria mașina blocată sus pe platformă o jumătate de zi. Omul a fost ridicat cu tot cu autoturism de firma de tractări, deși, susține el, staționase doar câteva minute în parcarea privată. Trecătorii i-au dat dreptate.

În cele din urmă, profesorul a acceptat să iasă din maşină. Între timp, s-au strâns la faţa locului mai mulți polițiști şi jandarmi, dar şi patronul firmei de tractare, Răzvan Sorin Nedelcu, care a acceptat să dea jos maşina de pe platformă.

Mulţimea strânsă în parcare a continuat să-i ceară socoteală patronului, care s-a înfuriat peste măsură. Nedelcu s-a urcat la volanul mașinii sale și ar fi demarat în trombă fără să se mai asigure.

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă.

Un echipaj al Poliției a pornit în urmărirea patronului însă l-a pierdut. Imediat, bărbatul a fost dat în consemn și căutat de agenții de la Rutieră în mai multe zone din Timișoara. Spre dimineață, în jurul orei 4.00, Sorin Nedelcu s-a predat la Poliția Municipiului Timișoara.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More