Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Parcări cu plata prin SMS, la Dej, de luna viitoare

0 83

someseanul-parcometru-parcare-dej

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Dej, primarul Costan Morar a anunțat introducerea sistemului de plată a parcărilor prin SMS începând de luna viitoare.

Având în vedere anumite dificultăți ale locuitorilor Dejului în ceea ce privește procurare biletelor pentru parcările cu plată de la parcometrele instalate în centrul orașului, o parte dintre acestea întâmpinând probleme tehnice la eliberare tichetelor de parcare, primarul Costan Morar a anunțat că a luat legătura imediat cu societatea care a furnizat aparatele, pentru a se lua măsuri imediate în remedierea problemelor.

Tot în cadrul ședinței de Consiliul Local de azi, s-a aprobat un  proiect de hotărâre care prevede că biletele de parcare pot fi vândute și de către unele chioșcuri aflate în vecinătatea parcărilor cu plată amenajate, pentru acest serviciu firmele care administrează chioșcurile respective urmând să încaseze 5% din totalul vânzărilor.

Noutatea în ceea ce privește sistemul de parcări cu plată din Dej este dată de faptul că de luna viitoare, din 10 august, după cum a anunțat primarul Costan Morar, se va introduce și sistemul de plată prin SMS a parcării, astfel încât dejenilor și celor care tranzitează orașul să le fie mai ușor să-și achite parcarea.

Detalii cu privire la sistemul de plată prin SMS a parcărilor, cât și regulamentul de funcționare, vor fi făcute publice în perioada următoare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More