Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Parcul Balnear Toroc Dej, prezentat la simpozionul „Transilvania, izvorul de apă al României”

0 61

Primarul Municipiului Dej, Costan Morar, a participat joi, 22 octombrie, la invitaţia organizaţiei “Clujul Elitelor și Valorilor”, la prima ediţie a simpozionului “Transilvania, izvorul de apă al României”.

În cadrul evenimentului la care au participat parlamentari, reprezentanţi guvernamentali, reprezentanţi ai administraţiei locale, instituţii care gestionează procesul de captare, tratare transport, distribuţie şi monitorizare a calităţii apei şi nu în ultimul rând cadre universitare şi studenţi ai facultăţilor clujene, primarul Dejului, a expus un material despre Parcul Balnear Toroc la secţiunea “Băi şi ape termale în Transilvania”.

„A fost un eveniment la care au participat aproximativ 300 de persoane, subiectul central fiind apa ca element vital dar şi ca tratament şi agrement. Am fost onorat să vorbesc în prezenţa reprezentanţilor de la nivel central, judeţean şi local despre investiţia noastră, Parcul Balnear Toroc şi proiectul de modernizare, ce se va realiza în cadrul bazei de agrement, subiect care a prezentat un real interes în rândul celor prezenţi. Mulţumirea mea a fost şi faptul că în timpul pauzei, în care s-au dezbătut cele prezentate, am fost abordat de numeroşi tineri (şi nu numai) care mi-au spus că au vizitat în această vară Parcul Toroc şi că au fost încântaţi de acesta. Au apreciat şi faptul că în acest an, am demarat proiectul de modernizare. Sunt convins că după finalizarea noii investiţii, Dejul se va poziţiona ca o zonă turistică importantă a Transilvaniei şi a ţării”, a declarat primarul Costan Morar.

Parcul Balnear Toroc a fost prezentat, după finalizarea simpozionului şi în studioul TVR Cluj, unde primarul Costan Morar, a fost invitat alături de Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Cluj şi Conferenţiar din cadrul Institutului Agronomic Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More