Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Parcul Balnear Toroc se deschide săptămâna viitoare

0 162

În ultima ședință a Consiliului Local Dej, carea a avut loc joi, primarul Costan Morar a dezvăluit stadiul lucrărilor de extindere și modernizare a Parcului Balnear Toroc, dar și programul lucrărilor și deschiderea sezonului estival.

”Investiția trebuie finalizată la finele lunii iunie. Să mai avem două luni de sezon estival, respectiv iulie-august. Suntem în grafic, nu știu ce se va întâmpla, pentru că poate să fie un decalaj de 10 zile, de o săptămână. Dar, doresc ca într-o săptămână, în câteva zile, dacă e posibil, să deschidem zona Torocului și zona interioară. Să protejăm acea lucrare care va continua încă o lună de zile și, în această perioadă, să aibă acces cetățenii, vizitatorii, în celelalte zone. Pentru că plaja este amenajată, se finalizează și cred că într-o săptămână se poate finaliza cât să deschidem cealaltă parte a zonei de agrement Toroc”, a declarat primarul Costan Morar în ședința de consiliu.

Prin urmare, începând de săptămâna viitoare, probabil din weekend, cei care vor să meargă la bălăceală la Toroc o vor putea face, însă doar în zona bazinului acoperit și în zona lacului cu apă sărată.

În ceea ce privește zona aflată acum în lucrări, care cuprinde bazinele de apă dulce și toboganele, așa cum este prevăzut în proiectul de extindere și modernizare, acestea vor fi finalizate și vor fi la dispoziția vizitatorilor abia de la sfârșitul lunii iunie.

Nu este clar deocamdată dacă tarifele de intrare în Parcul Balnear Toroc vor rămâne aceleași în această perioadă cât durează lucrările la mare parte din zona de agrement.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More