Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Parcul de aventuri și relaxare din Bungăr și Regulamentul activității de taximetrie în Dej, pe masa consilierilor locali

0 371

Consilierii locali dejeni sunt convocați mâine, 31 mai, de la ora 14, în cadrul ședinței ordinare a lunii mai.

Pe masa consilierilor se vor afla mai multe proiecte de hotărâri supuse dezbaterii, printre care se află și Proiectul de hotărâre privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiectul „Reconversia și refuncționalizarea terenurilor și suprafețelor degradate neutilizate din Pădurea Bungăr, Municipiul Dej”, dar și un proiect privind modificarea Regulamentului activității în regim de taxi sau în regim de închiriere în raza administrativ-teritorială a Municipiului Dej.

Citiți și: Proiectul de reamenajare și modernizare a Pădurii Bungăr ca zonă de agrement, aprobat de consilierii locali dejeni – VIDEO

ORDINE DE ZI:

 

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea redistribuirii a 6 loturi în folosință gratuită pe durata existenței locuinței proprietate personală, conform Legii Nr. 15/2003, republicată.
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate şi a indicatorilor

      tehnico-economici aferenţi proiectului „Reconversia și refuncționalizarea     terenurilor și suprafețelor degradate neutilizate din Pădurea Bungăr, Municipiul Dej”.

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiectul „Reconversia și refuncționalizarea terenurilor și suprafețelor degradate neutilizate din Pădurea Bungăr, Municipiul Dej”.
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri de funcționare a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ECO-METROPOLITAN Cluj pentru anul 2017.
 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Art. 13 din Regulamentul

activității în regim de taxi sau în regim de închiriere în raza administrativ-teritorialǎ a Municipiului Dej.

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea plata comisionului aferent plăților electronice a taxelor și impozitelor locale..
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public în comun de persoane prin curse regulate, în Contract de Servicii Publice conform Regulamentului C.E. Nr. 1.307/2007 al Parlamentului și al Consiliului European privind serviciile publice de transport feroviar și rutier de călători.
 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea mandatării doamnei Rus Claudia ca reprezentant al Consiliului Local al Municipiului Dej, în Adunarea Generală Ordinară a acționarilor Societății Transurb S.A. din data de 2 iunie 2017, pentru numirea administratorilor, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului Nr. 109/2011.
 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Anexei Nr. II la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dej Nr. 132/2016 privind aprobarea organigramei, statului de funcții și a numărului de posturi pentru aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Dej și a serviciilor subordonate.
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al bugetului local, al bugetului instituțiilor publice finanțate din venituri proprii și subvenții pe trimestrul I al anului 2017.                      
 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al bugetului local, al bugetului instituțiilor publice finanțate din venituri proprii și subvenții pe trimestrul al IV-lea al anului 2017.
 7.     Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.  

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More