Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Parcul Industrial Dej, fără apă până luni. Lipsă apă sau presiune scăzută și în localitățile din jur

0 1.033

Problema apei potabile se accentuează în Dej, dar și în localitățile limitrofe, iar Compania de Apă Someș anunță că a oprit furnizarea apei și în Parcul Industrial Dej cel puțin până luni.

Compania de Apă Someș a anunțat întreruperea alimentării cu apă în zona Parcului Industrial Dej începând din dimineața zilei de 26 iunie până în 28 iunie la ora 8, această decizie fiind pusă pe seama suprasolicitării sistemului de alimentare cu apă.

Tot DIN CAUZA (nu ”datorită”, așa cum agramat spun cei de la companie) suprasolicitării sistemului de alimentare cu apă, în cursul zilei de 26 iunie 2021 se furnizează apă cu presiune scăzută astfel:

Municipiul Dej:

  • Zona Baltă (etajele superioare), str. Orizont, str. Dobrogeanu Gherea, str. Luceafărului, str. Marin Preda, str. Liviu Rebreanu, str. Tudor Arghezi, str. Nichita Stănescu și str. Crângului
  • str. Șomcutului, str. Huhurez

Localitatea Șomcutul Mic.

Potrivit companiei restabilirea presiunii se va realiza în jurul orei 21.

În continuare în localitățile Cășeiu, Cuzdrioara, Vad, Câțcău, Gâlgău, dar și în mai multe zone din cartierele dejene Viile Dejului, Ocna Dejului sau Dealul Florilor locuitorii semnalează faptul că nu au apă de vineri, sau, în unele cazuri, apa nu are presiune. De asemenea, cei care au totuși norocul să le curgă apa la robinet, ”beneficiază” de apă murdară și cu miros urât (vezi foto mai sus), așa cum ne-a semnalat un cititor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More