Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Parfumuri contrafăcute și CD-uri piratate, la vânzare în Cluj

0 117

În ultimele zile, jandarmii din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj, au depistat, pe raza municipiului Cluj-Napoca, şapte persoane care comercializau produse contrafăcute.

Astfel, cinci dintre acestea, domiciliate în diverse localităţi din judeţul Cluj,  ofereau spre vânzare aproximativ 90 de CD-uri piratate.

Pe numele persoanelor în cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru fapte susceptibile de a fi infracţiune prevăzută şi sancţionată de art.139^6, din Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe cu modificările şi completările ulterioare.

Alte două persoane, domiciliate în localităţi din judeţele Alba, respectiv Sălaj, ofereau spre vânzare circa 50 de sticluţe de parfum care purtau numele unor firme renumite.

Pe numele persoanelor în cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru fapte susceptibile de a fi infracţiune  prevăzută şi sancţionată de art  90, alin. 1, lit. b, din Legea nr.84/1998 republicată, privind mărcile şi indicaţiile geografice( punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare).

Documentele întocmite şi bunurile au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în vederea continuării cercetărilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More