Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Parteneri ai Şcolii ”Avram Iancu” în vizită la Primăria Dej

0 45

Un grup de cadre didactice de la unități de învățământ din Spania, Grecia, Turcia, Italia, Polonia au efectuat astăzi o vizită la Primăria Municipiului Dej. 

Vizita cadrelor didactice în municipiul nostru se realizează în cadrul proiectului european ”Erasmus+”,  iniţiat de Școala Gimnazială ”Avram Iancu”, Dej şi  intitulat „Developing trans and inter curricular skills for the 21-st century”.

În cadrul întâlnirii primarul municipiului Dej le-a urat un bun venit la Dej oaspeţilor Şcolii Gimnaziale ”Avram Iancu”,  a făcut o scurtă prezentare a municipiului nostru şi a felicitat cadrele didactice din şcolile partenere pentru preocuparea de a creşte nivelul procesului  educaţional, de a dezvolta  tehnici educaţionale şi un context de evenimente care să faciliteze înţelegerea aspectelor teoretice prin analizarea de evenimente comune întâlnite în experienţa cotidiană.

De asemenea cadrele didactice din şcolile partenere au avut ocazia de a-şi prezenta ţările de provenienţă, şcolile şi şi-au exprimat aprecierea faţă de ţara noastră, de Dej, de cadrele didactice, elevii Şcolii Avram Iancu precum şi de primirea caldă de care au avut parte.

Proiectul, iniţiat de Școala Gimnazială ”Avram Iancu”, Dej, se desfăşoară pe o perioadă de 2 ani şi în cadrul lui şcoala dejeană are ca parteneri 7 unităţi de învăţământ:

  • CEIP San Luis, Spania
  • 5-th Lyceul of Volos, Grecia
  • Zeytinlibahce Mesleki ve Teknik, Turcia
  • Bagcilar Mustafa Kemal Ortaokulu, Istanbul, Turcia
  • Istituto Comprensivo Salvatore Casella, Italia
  • Zespol Szkol nr 10 w Lublinie, Polonia
  • Zespol SP nr2,P i Gimnazjum  Zagnansk, Polonia

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1280417608687670.1073742331.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More