Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Parteneriat educativ între Școala ”Avram Iancu” Dej și Școala Gimnazială Letca, Sălaj

0 401

Colectivul clasei a VII-a C de la Școala Gimnazială ”Avram Iancu”, Dej a desfășurat luni activități din cadrul parteneriatului școlar ”Să descoperim un colț de tară” alături de elevii claselor a IV-a și I de la Școala Gimnazială nr. 1 din satul Letca, județul Sălaj.

Parteneriatul are ca scop derularea unui număr de activități educative, astfel încât elevii participanți să deprindă specificul istoric și geografic al regiunii dejene și a celei din județul Sălaj, să cunoască principalele repere arhitecturale ale orașului Dej și să faciliteze dialogul între copii de vârste școlare diferite într-un mediu organizat pentru a sprijini comunicarea asertivă.

Acțiunea s-a derulat sub îndrumarea domnilor directori Daniela Luiza Herineanu și Gheorghe Giurgiu de la Școala Gimnazială ”Avram Iancu”, Dej și a doamnei director Lazăr Roxana de la Școala Gimnazială nr. 1 Letca. Copii au fost îndrumați de doamna învățătoare Liliana Ciule de la Scoala Gimnazială nr. 1, Letca și doamna dirigintă Diana Rafa de la Școala Gimnazială ”Avram Iancu”.

Elevii au petrecut clipe frumoase, descoperind farmecul târgușorului dejan de odinioară, derulând activități de cunoaștere și consolidare a legăturilor de grup și comunicând impresii despre obiectivele vizitate. După ore de vizitare toți au promis că vor reînnoi parteneriatul și anul viitor când vor mai vizita și alte obiective importante ale orașului.

”Transmitem cele mai calde mulțumiri gazdelor binevoitoare de la Primăria Municipiului Dej, Sinagoga Evreiască și Biserica Reformată, care ne-au primit cu bunăvoință și ne-au călăuzit demersurile cu noi informații. Joi, 21 aprilie, colectivele acelorași clase se vor reuni pentru a vizita satul Letca și Scoala Gimnazială nr.1 din Letca, judeţul Sălaj”, transmit organizatorii acestui parteneriat.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More